Nieuwe gamma van zwembad ontvochtigers met de CDP 40-50-70

Gepubliceerd bijgewerkt
Nieuwe gamma van zwembad ontvochtigers met de CDP 40-50-70

Dantherm, onze Deense partner, heeft een nieuwe reeks van ontvochtigers voor privé-zwembaden, spa en thalassotherapie gelanceerd.

De luchtontvochtigers type CDP, zijn speciaal ontworpen voor toepassing in zwembaden, maar kunnen ook worden toegepast in andere ruimten waar een efficiënte en geruisarme verlaging van de luchtvochtigheid gewenst is. In het kader van de hoge kwaliteitsstandaard van Dantherm zijn de units ontwikkeld met de focus op kwaliteit, functionaliteit en energiebesparing.

De nieuwste versie van de CDP heeft een exclusieve vormgeving en past in ieder interieur. De Dantherm luchtontvochtigers werken volgens het condensatieprincipe en zijn voorzien van een zogenaamd heetgas- ontdooisysteem voor het werken binnen een temperatuurgebied van 10 – 36 °C.

De units zijn voorzien van een ingebouwd digitaal display voor instelling van de gewenste luchtvochtigheid en , ingeval van een optionele verwarmingsbatterij, ook van de temperatuur. Ook zijn de CDP-units voorzien van een Modbus aansluiting voor communicatie met een GBS.

De CDP apparaten zijn ontworpen voor wandmontage in de te ontvochtigen ruimte, zijn voorzien van een modern vormgegeven omkasting.

Voor alle CDP-modellen zijn ook standaards leverbaar voor vloeropstelling.

De T versie van de CDP ontvochtigers zijn ontworpen voor montage aan de wand in een nevenruimte. Hiervoor zijn tevens de bijpassende verstelbare wand-doorvoerkokers en aluminium luchtroosters beschikbaar. Alle modellen zijn voorzien van een slangaansluiting voor afvoer van het condenswater.
 

Nieuw: draadloze afstandsbediening

Op het nieuw ontwikkelde draadloze afstandsbediening is de relatieve vochtigheid en temperatuur in te stellen en af te lezen. Informatie m.b.t. service en eventuele storingen worden digitaal weergegeven. Via een menu is de installateur in staat om diverse parameters t.b.v. de naverwarmer in te stellen.

Meer informatie op de zwembad ontvochtigers CDP 40-50-70 en de CDP 40 - 50 - 70 T.