Nieuwe huishoudelijke luchtontvochtigers

Gepubliceerd
Nieuwe huishoudelijke luchtontvochtigers

BEPA uitbreidt de gamma van huishoudelijke luchtontvochtigers met drie nieuwe Wood's toestellen : MRD10, MRD14 en MRD17.

Deze drie krachtige en efficiënte luchtontvochtigers van de Canadese fabrikant Wood's zijn compact, gemakkelijk in gebruik en zeer eenvoudig te verplaatsen.

Ze zijn geschikt voor vrijwel elke omgeving dankzij hun compacte ontwerp, kleine footprint en een laag gewicht. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren, in het bijzonder MRD10 MRD14 met hun handvat. Ze blazen opgewarmd en droger lucht en zijn daarom ideaal voor ontvochtiging van badkamers en linnen, maar ook wasserijen, garages en kelders. Andere toepassingen zoals boten, caravans, kluisjes, document archieven, enz. zijn ideaal voor die apparaten die automatische regeling met geïntegreerde hygrostaat, automatische uitschakeling bij + 5 ° C om bevriezing van het apparaat te voorkomen en automatische herstart na stroomstoring.

Deze nieuwe modellen vullen ons assortiment aan voor kleinere gebieden waar ze een meer comfortabele omgeving brengen door het voorkomen van schimmel, geuren en allergenen.

Meer informatie over elk van de modellen op onze site www.bepa.be

MRD10           MRD17